2015. október 7., szerda

Rendezett képek & Romantikus gifek

Sziasztook!

 Ahogy a címből is láthatjátok, ma rendezett képeket és romantikus gifeket hoztam nektek. A rendezett képek sajátok, igazából ilyen bemutató daraboknak készültek éééééés ez azt jelenti, hogy Japanetől lehet rendezett képeket is RENDELNI!
Tehát, ha tetszenek ezek az (első) munkáim, és kellenek (egyszerű, mivel még csak most kezdtem el ilyeneket készíteni) a blogodra ilyen rendezett képek, akkor kérlek írj nekem emailt erre a címre: japanelsmail@gmail.com és chatbe írd meg, hogy írtán nekem levelet. (ez fontos!)
Ahoz hogy rendelj, fontos:
-a karakterek valódi neve (pl. Katy Perry)
-a karakterek általad kitalált neve (tehát amelyik név rajta legyen a képen)
-milyen stílusú legyen, + ha van valami elképzelésed bármi mással kapcsolatban, akkor azt írd le! (pl. színek, betűtípus..stb) de ha neked ez mindegy akkor lehet hogy magamtól kreatívabban tudok dolgozni.
-egyéb különleges kérések
-a blogod neve és a blogger neved (ezeket csak azért kérdezem, mert számon szeretném tartani, hogy ki az aki már rendelt tőlem..stb.)
Ha nem szeretnéd, hogy amikor készen vannak a képek kirakjam őket ide a blogba, kérlek azt is írd le, mert alapvetően ki fogom rakni, külön bejegyzésekbe.
 Szóval, ha rendelni akarsz ilyen képeket nyugodtan írj!

Rendezett képek:






















Romantikus gifek:




















Remélem valamelyiket tudjátok használni! 
Puszi:3





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

By: Sasha D. Hailey L. Japane LS.