2015. december 4., péntek

Decemberi bakancslistám...

Sziasztok! ^^

Igen, tudom, hogy mostanában nagyon inaktív voltam, az összes blogomon, ami nagyon bánt, de egyszerűen nagyon sok volt most az iskola, de nagyon szeretnék időt szakítani mindenre..
... És a következő bejegyzés is kicsit kapcsolódik ehhez a témához. Ugyanis, most, hogy itt van a december, és  ülök egy unalmas bioszórán egyszer csak megszületik egy ötlet. És ebből most egy blogbejegyzés is születik. Gondolom, a címből rájöttetek, hogy az én decemberi/ adventi bakancslistámról lenne szó.



Rengeteg dolog jár mostanában a fejemben, stresszelek, betegecske is vagyok, így szerintem a következővel kezdeném:
  • A "lelki béke"
Számomra a December mindig meghitt hangulatban telt. Advent vasárnapi közös gyertyagyújtás a faluban, karácsonyi hangolódás, zenék, stb. És teljesen nyugis volt. Persze, ez az utolsó évben nem így van, helyette stresszelek a tanulás, és persze a felvételi miatt, nagyon kevés a szabadidőm, és pihenésre is alig van időm. Tehát eldöntöttem, hogy meg fogom találni azt az időt, amit csak magamra fordítok. Gyertya mellett bekuckózok a szobámba kakaóval a kezemben, és olvasni fogok. Semmi facebook. Meg persze a karácsonyi zenék hallgatása sem maradhat el. Ez kell a karácsonyra készüléshez.

 Többet foglalkozni a blogjaimmal
Szegényeket nagyon elhanyagoltam... és ez nagyon bánt. Megpróbálok kicsit ( sokkal ) több energiát belefektetni ebbe az egésbe.

  • És persze a tanulás...
Nagyon szeretnék kiegyensúlyozott lenni.... :D Próbálok sok időt fordítani a tanulásra, és ebbe beletartozik a felvételire felkészülés.. Szeretnék bekerülni egy iskolába, és tudom, hogy ahhoz keményen kell készülnöm. Ezért megteszek mindent. Persze úgy, hogy az előzőkre is mindenképp maradjon időm... hiszen az eredményességhez szükség van a kipihentségre.

  • És végül....a BOLDOGSÁG! :D
Boldog szeretnék lenni... ez az utolsó decemberem ebben az iskolában, ki kell használni.


Hát, mindenkinek szép decembert! A végén egy kis karácsonyi dallal búcsúznék. ;)


                  Puszi,




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

By: Sasha D. Hailey L. Japane LS.