2016. február 2., kedd

The Youtubers!!! #2

Külföldi Youtuberek

Mivel én sem tudok olyan profin angolul (és ők most angolul beszélő külföldi videósok), nem is nagyon az elmélkedős videóikat szoktam megnézni (bár olyan alig-alig van), hanem a vicceseket, cselekménydúsakat (? van ilyen szó?), amiket akkor is érteni lehet, ha egy kukkot sem értünk a szövegből. Ezek a videósok pont ilyenek. Nem unalmasak...



×Elsőnek az egyik kedvencemet, Marcus Butler-t mutatnám be. Nagyon vicces videókat szokott csinálni, sosem érzem erőltetettnek. Ráadásul sokféle kihívásokat megcsinált már, amitől még viccesebbek, és szórakoztatóbbak lesznek a videói. (A képen ő balról a második)
Csatornáját itt találhatod meg

×Jim Chapman szintén vicces, kihívásos videókat szokott készíteni, persze vannak másmilyenek is. Ő balról az első a fenti képen. Ha értesz valamit angolul, élvezhetőbbek a videók, de szerintem ezek annélkül is lehetnek viccesek.
Csatornáját itt találhatod meg

×Alfie, a PointlessBlog nevű csatorna működtetője, pont az, aki nem csinál soha elmélkedős-beszélgetős videókat, úgyhogy őt is tudom mindenkinek ajánlani... (Jobb oldalról ő az első a képen)
Csatornáját itt találhatod meg

×Caspar Lee is egy egészen vicces ember... Ő is hasonló videókat csinál, mint a fent említett többiek. A képen ő jobbról a második.
Csatornáját itt találhatod meg

×Ehhez a baráti társasághoz tartozik Joe is. TacherJoe nevű csatornáján szintén vicces videók vannak, érdemes bekukkantani hozzá is! (Ő pedig pont középen ül a fenti képen)
Csatornáját itt találhatod meg

(Az eddig felsorolt öt videós egyébként együtt is szokott videózni, sőt, csináltak egy "The Youtube Boyband" nevű "bandát" és van is egy videóklipjük hozzá :D ) Itt meg is nézheted ;)

×A következő Zoella csatornája lesz, aki szintén szokott az előző videósokkal is közöseket csinálni. Ráadásul Zoe a fent említett Joe testvére, így egy kicsit érdekesebb is. (és ha már a kapcsolatoknál tartunk, Alfie pedig a barátja) Nagyon szeretem az ő videóit is, sokat szoktam rajtuk nevetni...
Csatornáját itt találhatod meg

×Miranda Sings. Nehogy azt hidd, hogy ez az igazi énje! Mint Colleen, egy nagyon szép, és szimpatikus csaj, de Miranda szerepében felszabadultan figuráz ki dolgokat, és őszintén szólva elég viccesek! Miranda csatornáját itt találhatod meg
Colleen csatornáját pedig itt

×Joshua is remek videós, ráadásul közel  állnak egymáshoz Colleennal. Pontosabban a férje :D.
Csatornáját itt találhatod meg


×Tyler Oakley-t Miranda videóin keresztül ismertem meg, ő is egy híresebb videós, kukkants be hozzá is! ;)
Csatornáját itt találhatod meg

×Sawyer Hartman szintén egy bevállalós, fajta, vicces videókkal. Sok videót csinál együtt az elsőként felorolt társaság tagjaival is.
Csatornáját itt találhatod meg

Most ennyi lett volna, úgy látom, így is túl sok lett... :D Viszont szerintem érdemes megnézni legalább néhány videóikat, mert tényleg viccesek. Ide ki is rakom az egyiket, ez a kedvencem, mert ezen akár huszadjára is tudok nevetni :D
Remélem tetszett,

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

By: Sasha D. Hailey L. Japane LS.